Om brandet

 

Signe Anina Design har siden 2017 skabt bæredygtig mode med fokus på håndværk, kvalitet og holdbarhed. Stilmæssigt placerer brandet sig i et spænd mellem nutidige modetendenser og tidsløse designklassikere. Målet er at designe beklædningsgenstande som du vil elske at have på og som kan mikse med resten af din favoritgarderobe. Brandet tager udgangspunkt i konceptet Slow Fashion, med tøj designet til at kunne bruges i mange forskellige sammenhænge, til hverdag og fest, år efter år. Alle styles er del af én kollektion som løbende udvikles og tilpasses efterhånden som årstiderne og modebilledet skifter. Nye detaljer og farver kommer til, uden at ændre på kollektionens dna.  

 


Bæredygtige produktionsforhold sikres ved at alt bliver designet, klippet og syet med kærlighed på egen systue. Her er der god tid til at eksperimenter og gå i detaljen med hver eneste style. Tekstiler og tilbehør er valgt med omtanke. Der anvendes især GOTS-certificeret økologisk bomuld og Tencel, alsidige farver og prints, samt knapper af naturmaterialer som træ og perlemor. Der efterstræbes Zero Waste i produktionscyklussen, idet stofrester bruges til accessories, tasker og puder. 

Signe Anina Design er drevet og ejet af Signe Anina Richter Rasmussen, BA i Tekstildesign, -håndværk og Formidling ved Københavns Professionshøjskole i 2016.