Handelsbetingelser

Levering

Vi tilbyder gratis levering på alle ordrer over 1000 kr. For ordrer under 1000 kr koster fragten 50 kr. Alle ordrer i Danmark bliver sendt med DAO, og de vil blive leveret til din nærmeste pakkeshop.

Den estimerede leveringstid for ordre i Danmark er 1-5 hverdage. I forbindelse med ferier og helligdage kan der forekomme længere leveringstid. 

 

Retur & ombytning

Hvis du fortryder dit køb og ønsker at få pengene retur eller ønsker at ombytte dit køb til en anden størrelse, farve eller andet, så skal du kontakte os på signe@signeaninadesign.com og forklare årsagen til, at du ønsker at returnere eller ombytte dit køb.

Varen skal være returneret hos os inden for 14 dage efter, du har modtaget varen. Derudover skal den returneres i samme stand, som da du modtog den. Du er velkommen til at prøve varen på, men vi forbeholder os retten til ikke at ombytte varen, hvis vi vurderer, at varen ikke er i sin originale stand, når vi modtager den tilbage (OBS: ved køb af Swedish Stockings skal varen returneres i ubrudt emballage). Når vi modtager varen og kan se, at den er i original stand, så vil du modtage refusionen efterfølgende. 

Vær venligst opmærksom på at forsendelses- og returomkostninger ikke vil blive refunderet. Vi anbefaler at du sender varen som pakke, så den kan spores.

 

Kontaktinformation & returadresse

Signe Anina Design
c/o TEXTUR
Godthåbsvej 69
2000 Frederiksberg

 

Garanti

Vi tilbyder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Skader som er kommet ved megen brug eller forkert brug af varen er ikke dækket af købeloven. 

Hvis du ønsker at klage over noget angående din vare, kan du kontakte os på signe@signeaninadesign.com

Beskriv venligst, hvad du klager over ved varen, så behandler vi herefter klagen. Hvis klagen er understøttet af reklamationsretten, så erstatter vi den pågældende vare. 

 

Betaling

Vi accepterer følgende typer af kreditkort: Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard. Betalingen vil ikke blive trukket fra din konto, før varen er sendt afsted til dig.

Vi accepterer betaling med Anyday.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
Når du vælger at betale med Anyday, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem.
Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med Anyday ophøre automatisk. 

Alle priser er i DKK og er inklusiv moms. 

 

Privatlivspolitik

Når du handler på www.signeaninadesign.com giver du samtidig samtykke til, at vi indsamler personlige oplysninger så som navn, adresse, telefonnr. og e-mailadresse. Disse informationer vil udelukkende blive brugt til det pågældende formål, og ikke blive delt med andre, medmindre det er påkrævet af loven at dele dine personlige informationer. 

Vi forbeholder os retten til at modificere vores privatlivspolitik på ethvert tidspunkt. 

 

Handelsbetingelser er opdateret i marts 2021